Bărbat de 51 de ani, găsit mort în camera unei pensiuni din Vatra Dornei

Bărbat de 51 de ani, găsit mort în camera unei pensiuni din Vatra Dornei.

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat de 51 ani, din județul Dâmbovița, a decedat în camera unei pensiuni din municipiul Vatra Dornei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul este angajat la S.C. Gaz Teh S.A. ca inginer, iar la începutul lunii decembrie 2020 împreună cu echipa sa au început lucrările la șantierul organizat la depozitul de carburanți Rompetrol Vatra Dornei, fiind cazați la pensiunea respectivă.

Marți dimineață, bărbatul s-a trezit și i-a spus colegului de cameră că se simte rău și rămâne să se mai odihnească.

În jurul orei 10.00, un coleg de-al inginerului a fost trimis să verifice cum se simte acesta și l-a găsit bine în cameră, se uita la televizor și i-a spus că se îmbracă să meargă pe șantier. În jurul orei 11.00, același coleg a mers să îi ducă mâncarea, dar l-a găsit pe bărbat inconștient, motiv pentru care a solicitat prin apel 112 intervenția unei ambulanțe.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava, care a constatat decesul bărbatului. Persoana decedată era cunoscută ca fiind cu diabet zaharat.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei s-a procedat și la examinarea cadavrului în cauză, nefiind descoperite leziuni sau urme de violență.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră