Bărbat din Dolhasca ucis după un conflict spontan cu un consătean

Bărbat din Dolhasca ucis după un conflict spontan cu un consătean

În noaptea de marți spre miercuri, Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin SNUAU 112 de un tânăr de 24 ani, din orașul Dolhasca, sat Probota, că l-a tăiat pe un bărbat de 34 ani, din aceeași localitate, din greșeală la un picior și sângerează.

Ajunși la locuința apelantului, polițiștii au identificat victima, care se afla în interiorul locuinței, întinsă la sol și i se efectuau manevre de resuscitare, ulterior fiind declarat decesul de către echipajul medical.

Din primele investigații a rezultat că între cei doi ar fi existat un conflict spontan în jurul orelor 20.00, iar la un moment dat, tânărul de 24 de ani pentru a se apăra ar fi folosit un cuțit cu care l-a tăiat pe bărbatul de 34 de ani în zona picioarelor.

Apelantul susține că, în jurul orelor 23.30 l-a găsit bărbatul de 34 de ani în apropierea locuinței sale și având în vedere că sângera l-a târât în casă de unde a apelat 112.

Agresorul a fost imobilizat de echipajul de poliție ajuns la fața locului. Acesta a fost reținut și introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca activitățile de cercetare și documentare să fie coordonate de către procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră