vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăEvenimentBărbat din Frumosu omorât de un copac care a căzut peste el

Bărbat din Frumosu omorât de un copac care a căzut peste el

Bărbat din Frumosu omorât de un copac care a căzut peste el

Lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați, luni dimineață, prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Frumosu, în timp ce efectua activități de fasonare a unui arbore, și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă.

Victima era angajată la o firmă care are ca domeniu de activitate exploatarea materialului lemnos. Bărbatul a suferit un accident de muncă și a decedat în fondul forestier, în zona Cantonului Silvic Dobrița, satul Molid, comuna Vama.

La fața locului au ajuns polițiștii dar și un echipaj medical. Din nefericire cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbat și au declarat decesul acestuia. Muncitorul forestier în timp ce efectua lucrări de fasonare a unui arbore esență rășinoase, un alt arbore s-a dezrădăcinat din pământ și a căzut peste acesta.

Crengile arborelui i-au smuls casca pe care bărbatul o purta pe cap ca măsură de protecție, iar ulterior un ciot din arbore l-a lovit puternic la nivelul capului. Victima a căzut la stare de inconștiență la pământ.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga spitalului din Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

La fața locului a ajuns și un reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, care a efectuat cercetări.

Lucrătorii de poliție fac cercetări în acest caz privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă ( moarte suspectă ), neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: