Bărbat din Mălini depistat la volan pozitiv la cocaină

Bărbat din Mălini depistat la volan pozitiv la cocaină

Miercuri, în jurul orelor 12.00, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, în timp ce se afla pe DN 17 din comuna Poiana Stampei, acționând în baza planului propriu de acțiune pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză și a depășirilor neregulamentare, a oprit pentru control un autoturism, întrucât a depășit limita legală de viteză pe acel sector de drum.

Autoturismul era condus în momentul opririi de un bărbat din comuna Mălini. În urma verificării acestuia în bazele de date a rezultat că figurează cu permisul de conducere anulat din data de 26 noiembrie 2023.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, însă întrucât existau suspiciuni cu privire la comportamentul acestuia, s-a procedat la testarea cu aparatul DrugTest Drager, rezultatul testului fiind ,,pozitiv” pentru substanța „cocaină”, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge și de urină în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră