Bărbat găsit inconștient în mașină, după ce a făcut atac cerebral vascular la volan

Stire din :

Un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava, a fost găsit inconștient în mașină, după ce a făcut atac cerebral la volan.

Duminică după-amiază, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 că o persoană este în stare de inconștieță în autoturism, la ieșirea din cartierul Ițcani, din municipiul Suceava.

În parcarea amenajată de pe strada Grigore Alexandru Ghica, a fost identificat un autoturism Dacia Sandero, în care se afla o persoană de sex masculin în stare de inconștiență.

Echipajul SMURD sosit la fața locului, a extras din autoturism persoana în cauză, prin spargerea geamului dreapta spate și l-a predat unui echipaj SAJ Suceava, care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la UPU Suceava pentru investigații medicale, stabilind ca diagnostic preliminar atac vascular cerebral.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Suceava, care nu prezenta urme de violență la nivelul corpului, neexistând suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :