duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentBărbat în stare gravă la spital după ce a căzut cu fața...

Bărbat în stare gravă la spital după ce a căzut cu fața într-un fier, pe drumul județean din Udești unde au loc lucrări de modernizare

- Advertisement -

Bărbat în stare gravă la spital după ce a căzut cu fața într-un fier, pe drumul județean din Udești unde au loc lucrări de modernizare

Lucrătorii Secției 2 de Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut între fierul de la șanțul săpat pe marginea drumului județean și a suferit leziuni.

Pe drumul județean 208 A Suceava – Dolhasca sunt efectuate lucrări de modernizare atât pe partea carosabilă cât și la canalele colectoare ale apei pluviale adiacente.

La intersecția DJ 208 A cu DC, este săpat un șanț în care este construită o rigolă, accesul pe DC făcându-se pe o porțiune de circa 3,5 m. Zona este semnalizată cu balize reflectorizante și împrejmuită cu bandă albă/roșie din plastic, fiind iluminată.

Miercuri seară, în jurul orei 21.25, un localnic în stare avansată de ebrietate se deplasa din centrul satului Udești spre cătunul denumit local Poiana-Silionului din satul Udești, comuna Udești, pe trotuarul de pe marginea drumului județean 208 A, pe direcția Udești spre Suceava.

În momentul în care a ajuns în zona intersecției cu DC, acesta s-a dezechilibrat și a căzut în șanț, moment în care un vârf de la plasa din fier i-a pătruns în zona ochiului drept.

La fața locului au intervenit un echipaj medical și un echipaj Descarcerare SMURD, care au tăiat plasa de fier în zona de contact cu persoana în cauză, pe care au preluat-o și au transportat-o la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Din cauza leziunilor din zona feţei victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: