duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Bărbat tâlhărit pe o stradă lăturalnică din Fălticeni. Autorul au fost arestat preventiv

Bărbat tâlhărit pe o stradă lăturalnică din Fălticeni. Autorul au fost arestat preventiv

Bărbat tâlhărit pe o stradă lăturalnică din Fălticeni. Autorul au fost arestat preventiv.

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată de către un bărbat de 44 ani, din comuna Bunești, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt, neputând da detalii cu privire la modul de săvârșire a faptei.

În data de 20 aprilie, în jurul orelor 19.00, persoana vătămată s-a deplasat la un cafe-bar din Fălticeni, unde a consumat băuturi alcoolice până la ora 20.30 când a plecat, fiind în stare avansată de ebrietate.

În timp ce se deplasa pe strada Sucevei din Fălticeni a fost abordat de un bărbat de 27 de ani, localnic. Sub promisiunea că îl conduce la o persoană de sex feminin cu care să întrețină relații sexuale, bărbatul de 27 de ani a determinat persoana vătămată să-l urmeze pe aleea care face legătura între strada Botoșanilor și strada Curtea Domnească, alee care nu este iluminată pe timp de noapte.

În acest loc acesta l-a împins pe bărbat și i-a sustras din buzunarul interior al gecii portofelul în care se afla suma de circa 300 lei.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de “tâlhărie calificată”.

La data de 28 aprilie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 zile.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri