Bătaie în plină stradă între mai mulți tineri, în centrul municipiului Fălticeni

Bătaie în plină stradă între mai mulți tineri, în centrul municipiului Fălticeni

Joi, in jurul orei 13.20 Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la o agresiune între mai mulți tineri intr-o zona centrală a municipiului Fălticeni.

Echipajele deplasate la fața locului au reușit detensionarea situației și identificarea participanților, stabilind faptul că în urma unor conflicte anterioare manifestate la nivel declarativ inclusiv prin mesaje pe rețele de socializare, doi frați de 19 și 15 ani din comuna Cornu Luncii i-au agresat pe alți doi frați gemeni de 17 ani din comuna Mălini, aceștia întâlnindu-se întâmplător pe stradă.

Frații din comuna Cornu Luncii au folosit în timpul agresiunii inclusiv obiecte înțepătoare care au fost ridicate de către polițiști și cu care agresorii au provocat victimelor (celor doi frați gemeni) leziuni superficiale la nivelul unui braț și al coapsei.

Doar una dintre victime a fost transportată la unitate medicală, însă doar pentru toaletare nefiind vorba de leziuni injinghiate profunde. Ulterior agresiunii, cei doi frați de 19 și 15 ani au încercat să fugă însă au fost interceptati de un văr și niște prieteni ai victimelor aflați în zonă și au fost și ei agresați superficial.

Trei dintre autori și victime sunt elevi la o unitate de învățământ liceal, însă faptele nu au fost săvârșite în zona școlii, iar tinerii nu se aflau în timpul orelor de curs.

„La acest moment, toți tinerii implicați sunt în custodia polițiștilor pentru activități procedurale, iar pentru moment niciunul nu si-a exprimat poziția procesuală prin depunerea vreunei plângeri. Cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat din oficiu și s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, după completarea probatoriului urmând a fi dispuse și măsuri procesuale”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :