spot_img

Bătrân lăsat fără bani și acte de o tânără pe care pe care a vrut s-o ajute

Bătrân lăsat fără bani și acte de o tânără pe care pe care a vrut s-o ajute.

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 15.00, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unui bărbat de 86 ani, din municipiul Suceava, de unde au sustras un portofel în care se afla suma de aproximativ 180 lei precum şi mai multe documente, fiind creat un prejudiciu total de 500 lei.

Polițiștii au stabilit că bătrânul locuiește singur și, la dada de 23 noiembrie, în jurul orelor 15.00, a ieşit afară pentru a duce gunoiul. În momentul în care se întorcea spre locuinţă, în faţa scării blocului acesta a fost abordat de o tânără de etnie rromă, care i-a cerut de mâncare.

Bătrânul a fost de acord și a intrat în casa scării blocului împreună cu tânăra respectivă. Bărbatul i-a spus acesteia să aştepte pe holul scării blocului, până când îi va pregăti un pachet cu mâncare. În continuare persoana vătămată a intrat în locuinţă, a lăsat uşa de la intrare întredeschisă, după care s-a deplasat în bucătărie pentru a-i pregăti tinerei un pachet cu mâncare.

La scut timp, bătrânul a ieşit pe casa scării, ocazie cu care i-a înmânat tinerei pachetul cu mâncare.

În jurul orelor 18.00, bărbatul și-a dat seama că din locuinţă îi lipseşte portofelul în care se afla suma de 180 lei precum şi cartea de identitate, permisul de conducere, cadrul de sănătate şi alte înscrisuri.

Valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 500 lei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări de către lucrătorii B.I.C. Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

error: Content is protected !!