sâmbătă, septembrie 24, 2022
15 C
Suceava
AcasăEvenimentBătrână găsită moartă în propria locuință, după ce a fost violată

Bătrână găsită moartă în propria locuință, după ce a fost violată

Bătrână găsită moartă în propria locuință, după ce a fost violată. Violatorul, un individ de 37 de ani, din orașul Broșteni, a fost arestat pentru 30 de zile.

În continuarea cercetărilor referitoare la moartea în împrejurări suspecte a unei femei, în vârstă de 82 ani, găsită decedată în locuința acesteia situată pe raza orașului Broșteni, sat Cotârgași, echipa operativă de polițiști a continuat cercetările.

În urma activităților investigativ-opertive efectuate a fost identificat autorul faptei, în persoana unui bărbat cu vârsta de 37 de ani, necăsătorit, din localitate.

Oamenii legii au stabilit faptul că, în seara zilei de 04 august, în jurul orei 22.00, după ce a consumat băuturi alcoolice la un local din apropiere, individul s-a deplasat la locuința victimei, cunoscând că aceasta locuiește singură, cu intenția de a întreține raporturi sexuale. Bărbatul a intrat peste bătrână în casă, a tras-o pe femeie din pat și a violat-o. Victima a încercat să scape și agresorul i-a imobilizat ambele brațe prin comprimarea pe piept.

Ulterior, autorul a părăsit locuința, susținând că victima încerca să se ridice de pe sol.

În cursul zilei de 06 august, s-a efectuat autopsia, stabilindu-se că moartea victimei a fost violentă, datorată asfixiei mecanice și comprimării toracice.

Audiat, bărbatul a recunoscut săvârșirea faptei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: