Băut și fără permis a intrat cu mașina într-un gard

Băut și fără permis a intrat cu mașina într-un gard

La data de 09 martie, în jurul orei 23.50 polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești au obținut o informație cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un gard, iar conducătorul a fugit de la fața locului.

Echipajul de poliție s-a deplasat pe raza satului Costâna, com Todirești și a fost indentificat autoturismul care era ieșit în afara părții carosabile pe partea dreapta a DJ178A pe sensul de mers Mihoveni-Costâna și prezenta avarii, iar în interiorul autoturismului nu se afla nicio persoană.

Au fost extinse căutările ocazie cu care pe raza localității a fost identificat conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 20 ani, care nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiind întrebat despre împrejurările accidentului rutier, șoferul a declarat faptul că în timp ce conducea autoturismul din direcția Mihoveni spre Costâna la un moment dat, într-o curbă la stânga a derapat și a pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind de pe partea carosabilului, intrând în coliziune frontală cu gardul unui imobil din satul Costâna, com. Todirești, după care s-a speriat și a plecat de la fața locului, fiind indentificat ulterior de către organele de poliție.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a stabilit că autoturismul nu deține poliță RCA valabilă, și nici efectuată inspecția tehnică periodică.

Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional conform Oug 195/2002 Republicată iar autoturismul a fost imobilizat.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră