Bazarul Sucevei se va redeschide din 30 mai

AcasăEvenimentBazarul Sucevei se va redeschide din 30 mai

Bazarul Sucevei se va redeschide de sâmbătă, 30 mai, potrivit deciziei Comitetului Local pentru Situații de Urgență Suceava.

Decizia a fost luată miercuri, la ora 13.00, de către Comitetul Local Pentru Situații de Urgență, întrunit la solicitarea primarului Ion Lungu, care a venit cu această propunere după ce a purtat mai multe discuții cu reprezentanții comercianților din Bazar, dar și cu Poliția Locală și reprezentanții Administrației Piețelor și Bazarului.

Reluarea activității în centrul comercial se va face cu respectarea unor măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Astfel, la intrările în Bazar vor fi montate tuneluri de dezinfecție și purtarea măștii va fi obligatorie atât de comercianți, cât și de cumpărători. Totodată, polițiștii locali vor lua măsuri pentru a fi menținută distanța socială.

„Vom monta patru tuneluri ca măsuri de protecție. Patru tuneluri cu substanță dezinfectantă la intrarea în bazar. Două la poarta 1, la intrarea principală. Și acolo vom avea poliția locală care va monitoriza acest lucru. Intrarea se face pe poarta 1 și se poate ieși pe poarta nr. 2, dinspre râul Suceava. La fel se poate intra pe poarta 3, în zona de acces auto și se iese pe poarta nr. 4. Și acolo vom avea organizat flux cu tuneluri de dezinfecție în așa fel încât să putem avea un control în bazar”, a declarat Ion Lungu.

Edilul a precizat că barurile și restaurantele din complexul comercial nu vor fi redeschise, facând excepție doar cele unde se poate face servirea la fereastră.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite