spot_img

Beat criță la volan un șofer a acroșat un parapet din beton, la Rădăuți

AcasăEvenimentBeat criță la volan un șofer a acroșat un parapet din beton,...

Un șofer inconștient s-a urcat la volan beat criță, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat cu mașina un parapet din beton.

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, marți seară, despre faptul că, pe strada Calea Bucovinei din localitate a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale.

Oamenii legii deplasaţi la faţa locului au identificat atât autoturismul avariat cât şi conducătorul auto, un localnic de 35 de ani care a declarat că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuţi a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat parapetul de beton al podului ce traversează pârâul Sucevița.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img