Beat criță și fără permis, un tânăr din Liteni s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Beat criță și fără permis, un tânăr din Liteni s-a răsturnat cu mașina într-un șanț.

Poliția oraşului Liteni a fost sesizată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, despre faptul că, la intersecția străzii Iorvu Vîrnav Liteanu cu strada Rotunzii din localitate a avut loc un eveniment rutier iar conducătorul auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat conducătorul auto, un localnic de 23 de ani, care a declarat că în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii, s-a răsturnat în șanțul de pe partea dreaptă a străzii.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/litru alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat că bărbatul de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră