Beat la volan, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de o mașină care circula regulamentar

AcasăEvenimentBeat la volan, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de...

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Botoșana, a urcat beat la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns cu mașina pe contrasens.

Accidentul a avut loc pe DJ 178E, pe raza localității Botoșana, miercuri dimineață.

În timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la dreapta, pe un sector de drum în pantă, pe fondul neadaptării vitezei, bărbatul de 33 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de circulație unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de către un bărbat de 39 de ani din județul Bihor.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei de 38 de ani din judeţul Bihor, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto de 39 de ani din judeţul Bihor şi de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului din comuna Botoşana, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite