Beat la volan, s-a oprit cu mașina în șanț, la Dumbrăveni

AcasăSuceavaDumbraveniBeat la volan, s-a oprit cu mașina în șanț, la Dumbrăveni

Beat la volan, s-a oprit cu mașina în șanț, la Dumbrăveni

În noaptea de luni spre marți, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată prin “S.N.U.A.U 112”, despre faptul că pe DN 29, pe raza localității Dumbrăveni, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit un autoturism intrat în șanțul de pe marginea drumului, iar conducătorul auto nu se la locul accidentului.

Din discuțiile purtate cu martorii a rezultat faptul că, șoferul a plecat de la fața locului îndreptându-se spre centrul localității Dumbrăveni.

Oamenii legii s-au deplasat în zona respectivă, iar la circa 300 de metri în apropierea unui magazin, a fost identificat conducătorul auto din județul Ilfov, care a recunoscut faptul că el a condus autoturismul respectiv.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite