luni, noiembrie 29, 2021
Acasă Eveniment Beat la volan, un șofer din Moldovița a încercat să scape de polițiști

Beat la volan, un șofer din Moldovița a încercat să scape de polițiști

Beat la volan, un șofer din Moldovița a încercat să scape de polițiști.

Incidentul s-a petrecut pe raza satului Râșca, comuna Moldovița, miercuri după-amiază.

Lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama, în timp ce se aflau în executarea unei acțiuni pe linie rutieră, au efectuat semnalul regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție pentru autoturismul marca VW Caddy, care se deplasa pe D.J. 176, pe direcția de mers Moldovița – Argel.

Conducătorul autoturismului respectiv nu s-a conformat, moment în care a efectuat o manevră la dreapta intrând în curtea locuinței unei localnice.

În urma legitimării, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 38 ani, din comuna Moldovița. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, fiind incoerent în gesturi și limbaj, i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul etilotest.

În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost transportat la spital, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Mai mult, oamenii legii au stabilit că individul se afla sub control judiciar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri