Bucovina MediaEvenimentBeat și cu permisul suspendat s-a izbit cu mașina într-o căruță

Beat și cu permisul suspendat s-a izbit cu mașina într-o căruță

Un șofer beat și cu permisul suspendat a lovit cu mașina o căruță semnalizată. Accidentul a avut loc, marți seară, pe DJ 208 A, în orașul Liteni.

Un bărbat de 49 de ani, din orașul Liteni, a intrat în coliziune cu atelajul hipo condus de un localnic de 34 de ani, care se deplasa în aceeași direcție. Căruța era semnalizată cu o vestă reflectorizantă atașată în partea din spate și cu lanternă.

Din accident au rezultat doar pagube materiale.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 49 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, iar autoturismul condus de acesta are inspecţia tehnică periodică expirată din data de 27 iulie 2020, acesta fiind sancţionat contravenţional în acest sens”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI