Beat și fără permis, a avariat un autoturism parcat

Beat și fără permis, a avariat un autoturism parcat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Salcea au fost sesizați, luni seară, prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Dumbrăveni, despre faptul că autoturismul său marca Nissan, ce se afla parcat pe DJ 208B, din localitatea Siminicea, a fost avariat de un alt vehicul, iar conducătorul acestuia se află sub influența băuturilor alcoolice.

A fost identificat și persoana care a condus celălalt vehicul implicat, respectiv ansamblul format din motocultor și remorcă, polițiștii stabilind că este vorba despre un bărbat de 40 ani, din comuna Siminicea.

Fiind verificat în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar ansamblul format din motocultor cu o axă și remorcă nu sunt înregistrate ori înmatriculate în circulație.

În continuare, întrucât conducătorul motocultorului emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aer expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la UPU a Spitalului Județean Suceava, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat ori neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate ori neînregistrate”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră