sâmbătă, septembrie 24, 2022
15 C
Suceava
AcasăEvenimentBeat și fără permis s-a oprit cu mașina în gard

Beat și fără permis s-a oprit cu mașina în gard

Beat și fără permis s-a oprit cu mașina în gard

Duminică, în jurul orelor 18:00, un bărbat din satul Rădășeni s-a deplasat la domiciliul unui localnic și în lipsa proprietarului și fără acordul acestuia, s-a urcat la volanul vehiculului marca BMW, conducând acest vehicul pe raza comunei Rădășeni.

La un moment dat, în timp ce conducea vehiculul pe strada Ștrand din comuna Rădășeni, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara carosabilului și intrat în coliziune cu gardul unei locuințe.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști la fața locului, iar cu ocazia verificării acestuia în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „furtul în scop de folosință”.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: