Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mopedul

AcasăEvenimentBeat și fără permis, s-a răsturnat cu mopedul

Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mopedul

La data de 21 februarie, în jurul orelor 22.00, un bărbat a condus un moped neînmatriculat/neînregistrat, pe D.C. 66, în interiorul localității Corocăiești, comuna Verești.

La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a mopedistului și a unui pasager.

După producerea accidentului de circulație atât conducătorul mopedului cât și pasagerul au fugit de la fața locului, deplasându-se la domicilii.

Conducătorul mopedului a fost ientificat și testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au prelevat două mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar mopedul implicat în accident nu era înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite