Beți și fără permis depistați la volan

AcasăEvenimentBeți și fără permis depistați la volan

Doi bărbați din Vulturești s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați beți la volan. Mai mult, unul dintre aceștia nu deținea nici permis de conducere.

Miercuri după-amiază, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe raza comunei Vulturești, autoturismul condus de un localnic.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Miercuri noapte, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe raza localității Vulturești, autoturismul condus de un localnic.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două cauze polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite