Rădăuți: Biciclist accidentat de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni

AcasăEvenimentRădăuți: Biciclist accidentat de o mașină în timp ce traversa pe...

Biciclist accidentat de o mașină în traversa pe trecerea de pietoni.

Luni după-amiază, Poliția Municipiul Rădăuți a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe raza municipiului Rădăuți s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

O femeie de 35 ani conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuți din municipiul Rădăuți având direcția de deplasare dinspre Dornești spre centrul localității Rădăuți.

Ajungând la trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu str. Iacob Zadik și str. Constantin Dobrogeanu Gherea, a acroșat cu partea din față a autoturismului un biciclist care traversa strada pe trecerea de pietoni neregulamentar aflându-se pe bicicletă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest acesta indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vinovat de producerea accidentului se face biciclistul care traversa strada pe trecerea de pietoni neregulamentar aflându-se pe bicicletă.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite