Bucovina MediaLocaleVicovu de SusBiciclistă acroșată de o șoferiță, la Vicovu de Sus

Biciclistă acroșată de o șoferiță, la Vicovu de Sus

Biciclistă acroșată de o șoferiță, la Vicovu de Sus.

Lucrătorii Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Bucovinei, pe raza orașului Vicovu de Sus, a avut loc un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că la data de 02 noiembrie, în jurul orei 14.00, o femeie de 41 ani din orașul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Bucovinei din orașul Vicovu de Sus, s-a angajat în depășirea unui autoturism, încălcând marcajul longitudinal continuu, intrând pe contrasens, unde a acroșat cu partea laterală stânga o femeie, ce se deplasa regulamentar în calitate de biciclist. În urma impactului a rezulat rănirea femeii de pe bicicletă.

După impact, conducătoarea autoturismului a oprit la fața locului, a discutat cu victima, după care a părăsit locul accidentului, deplasându-se la domiciliu, ulterior fiind identificată de către lucrătorii de poliție din cadrul Poliției oraș Vicovu de Sus deplasându-se pe strada Calea Bucovinei, la volanul autoturismului, la o distanță de aproximativ 500 de metri față de locul accidentului.

Victima de 44 ani din localitate a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătoare auto și biciclista au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri, ulterior fiind conduse la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde li s-au recoltat o probă biologică de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI