Bucureștean condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală, oprit în PTF Siret

AcasăEvenimentBucureștean condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală, oprit în PTF Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Siret au identificat și predat autorităților competente un bărbat de 44 de ani, domiciliat în București, care era căutat de autoritățile române pentru săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Astfel, joi seară, în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare din țară, cetăţeanul român C.E, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în București.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele acestuia fiind emis, de către Tribunalul București, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Astfel, bărbatul are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de 7 ani cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Drept urmare, bucureșteanul a fost predat unui echipaj operativ al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite