spot_img

Bucureștean prins de polițiști cu țigări de contrabandă, după o urmărire în trafic, la Sucevița

AcasăEvenimentBucureștean prins de polițiști cu țigări de contrabandă, după o urmărire în...

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul București, este cercetat de polițiștii suceveni după ce a fost prins cu portbagajul plin cu țigări de contrabandă.

Joi dimineață, ora 09:25, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, în punctul fix de la intersecția DN 17A cu DC Voievodeasa, de pe raza comunei Sucevița, a observat un autoturism care se deplasa pe DN17A, direcția de deplasare Marginea – Sucevița.

Oamenii legii au procedat la interceptarea și urmărirea autoturismului, care inițial a mărit viteza de deplasare, pe o distanță de aproximativ un kilometru și jumătate, oprindu-l regulamentar pe DN 17A, în dreptul unei biserici. Autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 34 ani, din municipiul București.

S-a procedat la efectuarea controlului asupra autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că în portbagaj erau mai multe pachete de țigarete de proveniență extracomunitară pentru care șoferul nu a putut prezenta proveniența legală.

Autoturismul a fost condus la sediul SPR 3 Marginea unde s-a procedat la efectuarea controlului amănunțit, ocazie cu care, în portbagaj a fost descoperită cantitatea de 129.180 bucăți țigarete fără timbru fiscal.

„Întreaga cantitatea de țigări în valoare de circa 77.500 lei a fost confiscată iar autoturismul în valoare de circa 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți. În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă” pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a precizat Ionuț Epureaunu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img