duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Câmpulung Moldovenesc. Un autoturism a rupt o țeavă de gaz după care s-a răsturnat FOTO

Câmpulung Moldovenesc. Un autoturism a rupt o țeavă de gaz după care s-a răsturnat FOTO

Un autoturism a rupt o țeavă de gaz după care s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc pe DN 17, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc (zona Valea Seacă), vineri seară.

O mașină a ieșit în afara părții carosabile și a avariat o conductă de gaz metan.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. De asemenea, militarii au solicitat prezența unui echipaj specializat al distribuitorului integrat de gaze naturale din zonă, deoarece conducta a fost retezată de la nivelul solului.

Șoferul, singurul ocupant al mașinii, a refuzat consultul medical și transportul la spital.

Pe timpul în care s-a lucrat pentru remedierea defecțiunii, familia (doi adulți și un minor) din locuința în fața căreia s-a produs accidentul a fost evacuată la o casă învecinată. Traficul rutier pe DN 17 a fost blocat, circulația desfășurându-se pe rute ocolitoare.

Un bărbat de 29 ani domiciliat în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul, pe direcția Vatra Dornei – Gura Humorului, a pierdut controlul direcției de deplasare pătrunzând pe trotuar unde a acroșat un contor al rețelei de distribuție a gazului metan și gardurile a trei proprietăți, producând scurgeri de gaz, distrugerea autoturismului condus și a gardurilor imobilelor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus apoi la spital unde i s-au prelevat două probe de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii concentrației de alcool din sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri