Cioban găsit mort la stână

Cioban găsit mort la stână

La 08 noiembrie, în jurul orei 10.30, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 de un bărbat că socrul său, în vârstă de 71 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a decedat la o stână, situată în zona Valea Seacă.

Polițiștii au stabilit că, în după-amiaza zilei de 07 noiembrie, bărbatul de 71 de ani s-a deplasat la stâna situată în apropierea pădurii din zona Valea Seacă și l-a contactat telefonic pe ginerele său, anunțându-l că va rămâne peste noapte la stână și va reveni acasă în dimineața zilei de 08 noiembrie.

În dimineața zilei următoare, ginerele l-a sunat pe bărbat, dar acesta nu a răspuns apelului telefonic, motiv pentru care s-a deplasat la stâna socrului său pentru a se asigura că acesta nu a pățit nimic.

În jurul orei 10.30, bărbatul a ajuns la stână și a constatat că, socrul său se afla întins pe podea, lângă patul din bucătăria imobilului.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul acestuia.

În cauză s-a solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Salvamont Suceava, deoarece zona în care se afla stâna era greu accesibilă, distanța fiind de aproximativ 6 km de teren accidentat, care nu pot fi parcurși în totalitate cu un autoturism de teren.

De asemenea, doi kilometri din distanța au fost parcurși pe jos pentru că exista riscul ca autoturismul să se împotmolească în mai multe zone cu mlaștină.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: