Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din județul Suceava VIDEO

AcasăEvenimentCirculație în condiții de iarnă pe drumurile din județul Suceava VIDEO

Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din județul Suceava

Prefectura Sucava anunță că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele prestatorului de servicii și cele proprii (ATB și Unimog, 67de ieșiri) pentru deszăpezirea drumurilor aflate în administrare începând cu data de 04 februarie, ora11.00.

În această perioadă de timp s-au consumat 636 tone sare.

Potrivit sursei citate la această oră sunt în acțiune 22 ATB și 4 Unimog, în primele ore ale dimineții fiind dispersate circa 156 tone sare.

Drumurile naționale din zona administrată de SDN Suceava sunt curate cu mici porțiuni cu zăpadă viscolită (DN 17A, CRD, 2H, 2E, 15C, 29A), în timp ce DN29, DN17, VO2P sunt curate și umede cu mici porțiuni de zăpadă frământată mai mică de 1cm.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată în condiții de iarnă, fără probleme deosebite.

Carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată 0÷1cm pe DN 17A, DN 17B și DN 18 și umed pe celelalte sectoare de drum administrate. Există zone cu zăpadă viscolită pe DN 2E, unde se acționează până la încetarea vântului.

Pe parcursul nopții s-a acționat pe toate sectoarele de drum național din administrarea SDN Câmpulung Moldovenesc cu 35 utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat circa 520 tone sare.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite