Colete cu țigări de contrabandă în valoare de peste 35.000 de lei abandonate de cărăuși, la Vicovu de Sus

Colete cu țigări de contrabandă în valoare de peste 35.000 de lei abandonate de cărăuși, la Vicovu de Sus

Vineri, în jurul orei 18.25, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus a observat două de persoane care transportau, de la frontiera de stat spre localitatea Vicovu de Sus, mai multe colete voluminoase.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, însă în momentul în care bărbații au observat echipajul PF au abandonat coletele și au fugit în localitate.

La fața locului au fost descoperite patru colete cu țigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Țigările, în valoare de 35.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră