Home Eveniment Colete cu țigări de contrabandă în valoare de 76.000 de lei abandonate...

Colete cu țigări de contrabandă în valoare de 76.000 de lei abandonate de cărăuși la Costileva

Colete cu țigări de contrabandă în valoare de 76.000 de lei abandonate de cărăuși la Costileva

Luni seară, în jurul orei 20.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a observat un grup de persoane care transporta, de la frontiera de stat spre localitatea Costileva, mai multe colete voluminoase.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin.

În cel mai scurt timp, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite 13 colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.500 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 76.050 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă  în formă agravantă și de trecere frauduloasă  a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Exit mobile version