Coliziune în lanț la intrare în Gura Humorului. Șapte persoane au fost transportate la spital VIDEO

Coliziune în lanț la intrare în Gura Humorului. Șapte persoane au fost transportate la spital.

Accident rutier, cu două microbuze transport persoane și un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferată, la intrare în Gura Humorului, miercuri dimineață.

În evenimentul rutier au fost implicate 15 persoane, astfel încât a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, patru ambulanțe SMURD, 1 ATPVM, și două echipaje SAJ.

Din cele 15 persoane implicate, șapte au necesitat îngrijiri medicale. Acestea ( șapte femei) au fost transportate la UPU Suceava.

Un bărat de 48 ani, din orașul Gura Humorului, a condus autoturismul marca Mercedes-Benz Vito, pe DN 17, având direcţia de deplasare Păltinoasa către Gura Humorului şi din cauză că nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul marca VW Multivan, condus de un bărat de 37 ani, din orașul Gura Humorului, care circula regulamentar în faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta, care în urma impactului violent a fost proiectat către înainte, în autoturismul marca Renault Clio, condus regulamentar de către o femeie de 43 ani, din comuna Păltinoasa.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceştia au fost conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a li se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe timpul intervenţiei traficul rutier pe DN 17 nu a fost blocat, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se alternativ în zona accidentului rutier.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal numitului sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră