Coliziune în lanț pe raza localității Negostina

AcasăEvenimentColiziune în lanț pe raza localității Negostina

Coliziune în lanț pe raza localității Negostina

La data de 18 aprilie, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Siret a fost sesizată că pe DN 2 pe raza localității Bălcăuți, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule și în urma căruia o persoană a suferit vătămări corporale.

În temeiul sesizării, polițiștii din cadrul Poliției orașului Siret – Formațiunea Rutieră și din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Bălcăuți s-au deplasat la fața locului, constatând că în jurul orei 17.00, o femeie a condus autoturismul pe DN2 și în aproprierea intersecției care duce spre satul Negostina, a intrat în coliziune ușoară cu o autoutilitară, care la rândul său a fost anterior acroșată de o altă autoutilitară care circula în spatele acesteia.

În urma coliziunii a rezultat rănoirea ușoară a conducătoarei autoturismului.

Conducătorii tuturor autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, recoltându-se și probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de lucrătorii Formațiunii Rutiere Siret.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite