Bucovina MediaEvenimentColiziune în lanț pe raza localității Satu Mare

Coliziune în lanț pe raza localității Satu Mare

Coliziune în lanț pe raza localității Satu Mare

La 28 ianuarie, în jurul orei 12.00, o femeie de 48 ani, din comuna Satu Mare, a condus autoturismul marca Mercedes Benz, pe DJ 178B din localitatea Satu Mare, având direcția de deplasare spre sat Țibeni. Când a ajuns în dreptul societății „La doi pași”, ce se afla pe partea stângă a direcției sale de deplasare, aceasta a oprit pentru a efectua manevra de schimbare a direcției spre stânga, respectiv pentru a intra în parcarea societății.

În spatele său, un tânăr de 25 ani, din comuna Volovăț, ce conducea autoturismul marca Audi a oprit pentru a aștepta ca autoturismul din fața să efectueze manevra. Din spate, un tânăr de 20 ani, din municipiul Rădăuți, ce conducea autoturismul Volkswagen, întrucât nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa care era oprit respectiv autoturismul Audi, a intrat în coliziune cu partea din stânga spate a acestuia, după care a intrat în coliziune cu partea din stânga spate a autoturismului Mercedes Benz ce efectua manevra de viraj spre stânga.

În urma impactului, pasagera din dreapta față a autoturismului VW, a suferit leziuni ușoare și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Toți conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul fiecăruia, apoi li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI