Coliziune între două autoturisme la Grămești. O persoană a fost rănită FOTO

AcasăEvenimentColiziune între două autoturisme la Grămești. O persoană a fost rănită FOTO

Coliziune între două autoturisme la Grămești. O persoană a fost rănită

La data de 29 februarie, în jurul orei 09.30, un bărbat din municipiul Rădăuți se afla în staționare, la volanul autoturismului marca VW Tiguan,  pe DJ 291A Grămești, în fața fabricii de lactate SC TUDIA SRL, după care a pornit autoturismul și a efectuat manevra de întoarcere pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător prin indicatoare rutiere și totodată fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost surprins în partea laterală stânga de autoturismul marca Saab care circula din direcția Grămești-Siret, condus de un bărbat din comuna Hănțești.

În urma impactului, a rezultat avarierea celor două autoturisme,  precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului VW.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Orășenesc Siret. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative și totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști.

Sursă captura video Facebook Sorin Popovici

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite