Coliziune între două autoutilitare la Rădășeni. Ambii șoferi erau beți

Coliziune între două autoutilitare la Rădășeni. Ambii șoferi erau beți

Cu ocazia deplasării echipajului de poliție, au fost identificați cei doi conducători auto, ambii din sat Lămășeni, comuna Rădășeni.

Polițiștii au stabilit că la data de 24 martie, în jurul orei 17.00, un șofer se deplasa pe strada Mihai Niculăeasa, din satul Lămășeni, comuna Rădășeni, la volanul autoutilitarei, iar la un moment dat, într-o curbă la stânga, a fost acroșat în partea din spate de autoutilitara, condusă de un consătean.

În urma impactului au rezultat doar avarierea celor două autoutilitare, iar telefonul unuia dintre șoferi a efectuat un apel de urgeță automat către SNUAU 112.

Cei doi conducători auto, au fost testați de către echipajul de poliție sosit la fața locului cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,70mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul primului conducător auto și o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt.

Cei doi conducători auto au fost transportați la Spitalul Municipal Fălticeni, în vederea recoltării de probe biologice și stabilirea cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că ambii conducători auto sunt posesori de permis de conducere valid.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii a două infracțiuni de “conducerea sub influenţa alcoolului” și ”vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră