Coliziune între trei autoturisme la Stroiești. Unul dintre vehicule s-a răsturnat FOTO

AcasăEvenimentColiziune între trei autoturisme la Stroiești. Unul dintre vehicule s-a răsturnat FOTO

Coliziune între trei autoturisme la Stroiești. Unul dintre vehicule s-a răsturnat

Up date:

La 16 martie, în jurul orei 16.00, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe raza loc. Stroiești, a avut loc un eveniment rutier.
La fața locului a fost depistată o persoană de sex masculin, care a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, iar în urma legitimării a fost identificat șoferul în persoana unui bărbat de 71 ani, din mun. Suceava.


În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 15.40, bărbatul de 71 de ani a condus autoturismul pe DJ 209D din localitatea Stroiești, având direcția de deplasare dinspre Primăria Stroiești către DN 17A, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, iar conducătorul auto a refuzat să fie transportat la unitate medicală pentru acordare de îngrijiri de specialitate.


Șoferul a fost testat, cu aparatul etilometru iar rezultatul testului a fost de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate ulterior și probe biologice de sânge.


În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

Știre inițială

Accident rutier pe raza localității Stroiești (DJ 209 D), sâmbătă după-amiază.

La fața locului au fost identificate trei autoturisme, unul dintre acestea fiind răsturnat pe partea carosabilă.

Conducătorul autoturismului răsturnat a fost monitorizat de către un echipaj medical trimis la fața locului, ulterior refuzând transportul la o unitate spitalicească.

La fața locului su intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Polițiștii face cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite