Coliziune între un autoturism și o autoutilitară. O persoană a fost transportată la spital FOTO

AcasăEvenimentColiziune între un autoturism și o autoutilitară. O persoană a fost transportată...

Accident rutier în municipiul Suceava, pe strada Traian Vuia, marți dimineață.

O autoutilitară și un autoturism au intrat în coliziune. În evenimentul rutier au fost implicate șapte persoane ( doi copii și cinci adulți)

În urma impactului o persoană a fost rănită și a fost preluată de un echipaj SMURD TIM pentru a fi transportată la spital. Victima era conștientă și cooperantă.

Un bărbat de 62 de ani, din comuna Ostra, în timp ce se deplasa cu autoutilitara pe strada Traian Vuia, banda a doua de II de circulație, direcția de mers Calea Unirii – str. Cernăuți, a fost surprins de manevra de viraj la stânga a unui autoturism condus de un bărbat de 73 de ani, din comuna Cornu Luncii, care nu i-a acordat prioritate de trecere și a încercat să iasă dintr-o parcare pentru a intra pe strada Traian Vuia înspre Calea Unirii.

În urma impactului, bărbatul de 73 de ani a suferit leziuni ușoare, fiind preluat și transportat de către un echipaj de ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, iar ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite