Coliziune între un autoturism și un atelaj hipo pe raza localității Bucșoaia FOTO

AcasăEvenimentColiziune între un autoturism și un atelaj hipo pe raza localității Bucșoaia...

Coliziune între un autoturism și un atelaj hipo pe raza localității Bucșoaia (DN17), duminică dimineață.

Up date:

O tânără în vârstă de 20 ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 pe raza localității Bucșoaia, având direcția de deplasare Frasin către Gura Humorului, din cauza neadaptării vitezei, a intrat în coliziune față spate cu atelajul hipo tras de o cabalină ce era condus de un bărbat de 58 de ani, din orașul Frasin, pe aceeași direcție de mers.

Potrivit polițiștilor, căruța nu era semnalizată.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Căruțașul a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat de către lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava la Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovată de producerea evenimentului rutier se face conducătoarea auto, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum cât și conducătorul atelajului hipo care a condus pe drumul național atelajul hipo nesemnalizat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știre inițială:

Căruțașul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, politraumatizat, a fost preluat de către echipajul SMURD și a fost transportat la UPU Suceava.

În autoturism se afla doar conducătoarea acestuia, în vârstă de 20 de ani. Aceasta a fost monitorizată la fața locului, dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite