luni, noiembrie 29, 2021
Acasă Eveniment Coliziune între un autoturism și un cap tractor în localitatea Scheia FOTO

Coliziune între un autoturism și un cap tractor în localitatea Scheia FOTO

Coliziune între un autoturism și un cap tractor în localitatea Scheia, vineri seară.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

În evenimentul rutiet au fost implicați doar șoferii autovehiculelor care în urma evaluărilor, au refuzat transportul la spital.

O femeie de 38 ani din mun. Fălticeni, a condus autoturismul pe banda din dreapta a străzii Centurii din localitatea Șcheia (strada cu sens unic), având direcția de deplasare Suceava spre Șcheia și a intrat în coliziune cu tirul condus de un bărbat de 39 ani, din municipiul Fălticeni.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule iar cei doi cond auto s-au deplasat la Postul de Poliție Șcheia, pentru a soluționa accidentul. Pe timpul întocmirii documentelor de către lucrătorii din cadrul Postului Comunal de Poliție Șcheia (la sediul poliției), conducătoarea auto a acuzat o stare rău, fapt pentru care s-a solicitat o ambulanță, femeia suferind leziuni ușoare, fără a necesita internarea medicală.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri