Coliziune între un TIR și un microbuz de marfă, la Grănicești FOTO

Coliziune între un TIR și un microbuz de marfă, la Grănicești.

Evenimentul rutier a avut loc pe raza localității Grănicești, joi după-amiază.

Un TIR și un microbuz de marfă au intrat în coliziune. În urma accidentului, o persoană a fost rănită. Victima, conștientă și cooperantă, a fost transportată la spital

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanța SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Un bărbat de 63 ani, din comuna Grănicești, în timp ce conducea autoutilitara marca VW pe E 85, din direcția Suceava către Siret, a efectuat virajul la stânga peste marcajul longitudinal continuu al drumului pentru a intra în curtea imobilului proprietate. În spatele său circula autotrenul marca Mercedes, care din cauza nepăstrării distanței față de vehiculul din fața sa, a intrat în coliziune cu microbuzul. În urma impactului ambele vehicule au ajuns în șanțul din partea stângă în direcția de deplasare Suceava către Siret. La volanul tirului se afla un bărbat în vârstă de 45 de ani, cetățean bulgar.

În urma impactului, șoferul microbuzului de marfă a fost rănit.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră