Controale în zona Gura Humorului, la unități de alimentație publică și hoteliere

Stire din :

Controale în zona Gura Humorului, la unități de alimentație publică și hoteliere

La data de 30 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava, cu sprijinul inspectorilor din cadrul O.P.C. Suceava, D.S.V.S.A. Suceava, Poliției Municipiului Câmpulung, Poliției Municipiului Rădăuți și Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, au organizat şi desfăşurat o acţiune de pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul alimentaţie publică şi de cazare a turiştilor din zona Gura Humorului (și a comunelor arondate) și pe raza localității Vatra Moldoviței, în zona denumită Pasul Palma.

La acțiune au participat 15 polițiști, din care șapte lucrători de poliție din cadrul S.I.C.E. și 8 din cadrul subunităților implicate, un medic din cadrul DSVSA Suceava și un comisar din cadrul ANPC Suceava.

Acţiunea a vizat verificarea legalității activităților derulate de agenții care desfășoară activități de cazare a turiștilor fără respectarea prevederilor legale dar și a agenților economici care desfășoară activități de comerț/alimentație publică.

Au fost efectuate verificări la 15 unități economice și au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 39.700 lei.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :