miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentControale în zona Gura Humorului, la unități de alimentație publică și hoteliere

Controale în zona Gura Humorului, la unități de alimentație publică și hoteliere

Controale în zona Gura Humorului, la unități de alimentație publică și hoteliere

La data de 30 iulie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava, cu sprijinul inspectorilor din cadrul O.P.C. Suceava, D.S.V.S.A. Suceava, Poliției Municipiului Câmpulung, Poliției Municipiului Rădăuți și Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, au organizat şi desfăşurat o acţiune de pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul alimentaţie publică şi de cazare a turiştilor din zona Gura Humorului (și a comunelor arondate) și pe raza localității Vatra Moldoviței, în zona denumită Pasul Palma.

La acțiune au participat 15 polițiști, din care șapte lucrători de poliție din cadrul S.I.C.E. și 8 din cadrul subunităților implicate, un medic din cadrul DSVSA Suceava și un comisar din cadrul ANPC Suceava.

Acţiunea a vizat verificarea legalității activităților derulate de agenții care desfășoară activități de cazare a turiștilor fără respectarea prevederilor legale dar și a agenților economici care desfășoară activități de comerț/alimentație publică.

Au fost efectuate verificări la 15 unități economice și au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 39.700 lei.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: