Cu permisul suspendat și beat la volan

AcasăEvenimentCu permisul suspendat și beat la volan

Cu permisul suspendat și beat la volan

Duminică după-amiază, lucrători din cadrul SPR 7 Mălini aflându-se de serviciu pe raza satului Rotopănești, comuna Horodniceni, pe D.J. 209A, au oprit pentru control autoturismul, care circula din direcția Mihăiești către Rotopănești, fiind condus de un bărbat de 49 ani, comuna Horodniceni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost verificat în bazele de date ale poliției constatându-se că are permisul suspendat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au prelevat două probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

Totodată s-a constatat că autoturismul acestuia nu are poliță de asigurare obligatorie, iar ITP-ul era expirat din data de 09 decembrie 2022, motiv pentru care conducătorul auto a fost sancționat cu suma de 4495 lei și reținerea plăcuțelor de înmatriculare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ”conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite