Cu poliția pe urme, un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un mal de pământ

Cu poliția pe urme, un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un mal de pământ

Miercuri seară, în jurul orei 19.00, un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Rutier – Poliția Mun. C-lung Moldovenesc, în timp ce executa serviciul de monitorizare, supraveghere și control al traficului rutier, pe DC 88 de pe raza comunei Sadova, a observat un autoturism c se deplasa haotic, motiv pentru care a fost efectuat semnal de oprire, utilizând semnalele acustice și luminoase. În acel moment conducătorul auto a mărit viteza de deplasare în incercarea de a scăpa de echipajul de poliție. S-a pornit în urmarirea acestuia până pe D.C. 88, unde șoferul a pierdut controlul autoturismului și a lovit un mal de pământ.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Sadova.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiuni de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: