Cum s-a petrecut accidentul din Dărmănești în care și-a pierdut viața interpreta de muzică populară Daniela Cușnir

AcasăEvenimentCum s-a petrecut accidentul din Dărmănești în care și-a pierdut viața interpreta...

Cum s-a petrecut accidentul din Dărmănești în care și-a pierdut viața interpreta de muzică populară Daniela Cușnir.

Accidentul a avut loc pe DJ 209 D, în interiorul localității Dărmănești, luni dimineață.

Un tânăr de 19 ani din, satul Măriței, comuna Dărmănești, a condus autoturismul marca Audi pe DJ 209 D, în interiorul localității Dărmănești, având direcția de deplasare spre Măriței.

Ajungând în dreptul unui imobilul, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers (conducătorul auto a declarat că a adormit la volan), a acroșat ușor autoturismul marca BMW care era parcat pe podețul care face accesul în curtea imobilului menționat, a rulat în șanțul din partea dreapta, după care a intrat frontal într-un podeț din beton și în autoturismul marca Ford ce era parcat pe podeț.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerei din autoturism, Cușnir Daniela de 24 ani din sat Călinești, com. Dărmănești.

De asemenea a rezultat și vătămarea corporală a șoferului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”ucidere din culpă” și de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite