Cum s-a produs accidentul de la Cumpărătura, în urma căruia doi copii și părinții lor și-au pierdut viața FOTO VIDEO

AcasăEvenimentCum s-a produs accidentul de la Cumpărătura, în urma căruia doi copii...

Cum s-a produs accidentul de la Cumpărătura, în urma căruia doi copii și părinții lor și-au pierdut viața

La data de 01 iulie, în jurul orei 06.30, un bărbat în vârstă de 40 de ani, cetățean ucrainean, a condus ansamblul rutier format din autoutilitara și remorca, pe direcția municipiul Suceava către localitatea Cumpărătura, transportând ciment.

Potrivit polițiștilor, la un moment dat, șoferul ucrainean a adormit la volan, moment în care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca Land Rover, care tracta o platforma, ce transporta autovehiculul marca VW Touran. La volanul mașinii de teren se afla un bărbat de 36 ani, domiciliat în județul Buzău.

În autoturismul buzoianului se aflau în calitate de pasageri un bărbat de 39 ani și soția acestuia în vârstă de 37 ani, din comuna Volovăț și cei doi copii ai lor în vârstă de opt și respectiv zece ani.

În urma impactului foarte violent a rezultat decesul celor cinci persoane aflate în autoturism.

Constantin și Anca Lăzărescu, împreună cu cei doi copii ai lor, de 8 și respectiv 10 ani, se întorceau acasă după ce și-au petrecut concediul pe litoral. Pe raza județului Buzău autoturismul acestora a avut o defecțiune și au apelat la buzoianul de 36 de ani, care le-a transportat mașina pe platformă. Toți patru s-au urcat în mașina acestuia și se îndreptau spre casă.

Conducătorul ansamblului rutier a suferit leziuni traumatice ușoare fiind preluat și transportat la U.P.U. din cadrul Spitalului Clinic Județean Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite