Cum s-a produs accidentul în urma căruia opt pasageri dintr-un microbuz au ajuns la spital

AcasăEvenimentCum s-a produs accidentul în urma căruia opt pasageri dintr-un microbuz au...

Cum s-a produs accidentul în urma căruia opt pasageri dintr-un microbuz au ajuns la spital

Joi dimineață, un bărbat de 62 ani, din localitatea Iaslovăț, conducea microbuzul, pe DC 42A, pe raza localității Bodnăreni, având direcția de deplasare dinspre centrul localității Bodnăreni către localitatea Iaslovăț, transportând zece pasageri. În fața sa, pe același sens de mers, se deplasa și un autoturism condus de un bărbat de 64 ani, din localitatea Iaslovăț.

La un moment dat, după un sector de drum în curbă, din cauza neadaptării vitezei, conducătorul microbuzului a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a pătruns în șanțul din partea dreaptă a carosabilului și a intrat în coliziune cu un gard. În momentul în care microbuzul părăsea partea carosabilă a acroșat și autoturismul respectiv, în colțul dreapta spate. După producerea evenimentului rutier, șoferul de 64 de ani a părăsit locul accidentului, revenind ulterior în timp ce se efectua cercetarea la fața locului.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a opt pasageri din microbuz. Victimele au fost transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-au recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite