Cum s-a produs accidentul mortal de la Vicovu de Sus FOTO

Cum s-a produs accidentul mortal de la Vicovu de Sus

Marți, în jurul orei 13.15, un bărbat in vârstă de 58 de ani, din comuna Brodina, conducea autoutilitara pe strada Calea Bucovinei, pe raza oraşului Vicovu de Sus, pe direcția de deplasare Vicovu de Sus – Straja.

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto a efectuat manevra de depășire a unui biciclist, a pierdut controlul autoutilitarei, pătrunzând pe constrasens, părăsind partea carosabilă și s-a izbit de un cap de podeț, după care a lovit două persoane ce se aflau pe podeț.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 66 de ani și rănirea unui alt bărbat în vârstă de 70 de ani, ambii din localitate.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădauți pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :