Cum s-a produs accidentul rutier cu patru răniți de la Milișăuți FOTO

AcasăEvenimentCum s-a produs accidentul rutier cu patru răniți de la Milișăuți FOTO

Cum s-a produs accidentul rutier cu patru răniți de la Milișăuți

La data de 27 martie, în jurul orei 16.00, în timp ce un tânăr de 23 ani, din comuna Bosanci, conducea autoturismul marca VW pe DN2H, pe raza orașului Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre Rădăuți spre Suceava, ajungând în apropierea intersecției cu DC41, nu a păstrat o distanță suficientă în mers, față de autoturismul marca Mazda, condus de un bărbat de 60 ani, din comuna Grănicești, care se afla oprit în fața sa, moment în care a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Fiat, condus de un bărbat de 43 ani, din municipiul Rădăuți, care circula pe DN 2H.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, autoturismul marca VW a fost proiectat cu partea dreaptă spate în partea stângă spate a autoturismului marca Mazda.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului Fiat și a trei persoane, printre care o fetiță de șapte ani, pasageri în autoturismul Fiat și avarierea celor trei autoturisme implicate în accident.

Cei patru răniți au fost transportați de echipajele medicale ajunse la fața locului la Spitalul Clinic Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internați.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative în toate cele trei cazuri. Totodată la spital celor trei li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite