Depistat beat și fără permis la volan, un tânăr din Râșca și-a abandonat autoutilitara și a luat-o la fugă

Depistat beat și fără permis la volan, un tânăr din Râșca și-a abandonat autoutilitara și a luat-o la fugă

Duminică seară, polițiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei, în timp ce se aflau în exercitarea serviciului de patrulare pe DJ 155A, pe raza comunei Râșca, au depistat în trafic o autoutilitară.

S-a procedat la efectuarea semnalelor regulamentare acustice și luminoase de oprire, moment în care conducătorul autoutilitarei a oprit vehiculul, a deschis portiera din partea dreaptă și a încercat să fugă de la fața locului.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, l-au ajuns și l-au imobilizat, constatând faptul că acesta este un tânăr de 27 ani, domiciliat în comuna Râșca, sat Slătioara.

Conducătorul auto a declarat faptul că nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule și fiind efectuate verificări în baza de date s-a stabilit faptul că acest lucru se confirmă.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, la ora 19.16 s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Citește și: https://bucovinamedia.ro/stiri-actualitate/sofer-beat-urmarit-in-trafic-de-politisti-la-rasca/66531/

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră